Tapaamisiin! <3

Elämä osaa kyllä yllättää! Olin viime talvena ihan siinä uskossa, että asuisimme nyt syksyllä Espanjan auringon alla ja jatkaisimme normaalisti etätöitä ja verkkovalmennuksia..

Ja näin tässä kävi – tuli korona ja meni suunnitelmat ihan uusiksi.

Ja nyt tuntuu kyllä hyvältä. Tuntuu hyvältä asettua tähän ja asua Alajärvellä. Täällä on maaseudun rauha ja vapaus ja helppoa hengittää.

Suomeen asettuminen toi myös valmennuksiin ihan uusia mahdollisuuksia. Isoin muutos on varmasti tämä: avasimme valmennustilan viikko sitten tänne Alajärvelle!

Ensimmäisiä asiakkaita on jo otettu vastaan uusissa tiloissa ja on kyllä ihan huippufiilis tästä valmennustilasta kaikin puolin!

Tällä järjestelyllä myös koti ja työ eriytyy selkeästi toisistaan – tein päätöksen, että läppäri ja sen mukana työt ja opiskelut jäävät aina toimistolle ja illalla on sitten oikeasti sataprosenttinen huomio lapsille ja kodille. 🙂

Myös etäyhteydellä on jotenkin selkeämpää tehdä valmennuksia täältä käsin, kun on välineet valmiina paikalla ja rauhallinen ympäristö. Tosin studion rakentaminen on vielä vähän kesken, kun teimme ensin tämän ”terapiatilan” valmiiksi. 🙂

Asiakkaiden kanssa täällä valmennustilassa työskennellä on tullut taas vahvasti sellainen olo, että tätä työtä meidän kuuluu tehdä.

Tiedän, että kaikki tilanteet eivät ole parannettavissa. Mutta ne hetket, kun ihmiset saavat apua työmme kautta, antavat niin ison merkityksen tälle työlle.

Esimerkiksi yhdet viime viikon asiakkaat antoivat meille tällaisen palautteen (palaute luvan kanssa julkaistu):

”Jo ensimmäisen tapaamisen jälkeen suhteemme otti ison askeleen eteenpäin. Yhteytemme oli rakoillut jo jonkin aikaa ja se alkoi ahdistaa pitemmän päälle. Muitakin ongelmia oli, joita en nyt tässä lähde sen tarkemmin erittelemään. En olisi uskonut, että jo yksi tapaaminen voi lähentää meitä näin paljon! Vielä on toki tehtävää, mutta luottamus avioliittomme tulevaisuuteen on palautunut. Varasimme toisen ajan ja voimme suositella tätä työskentelytapaa lämpimästi kaikille, jotka etsivät uutta näkökulmaa. Lämmin kiitos teille, Elena ja Henri! Teette todella tärkeää työtä.”

Kun kokee, että kauttamme virtaa tällainen hyvä, on vain kiitollinen olo.

Kun mietimme pari-kolme kuukautta sitten valmennustilan aukaisua, olo oli silloin hiukan ristiriitainen sen suhteen. Korona jylläsi, mutta silti jatkuvat kotivastaanotolla kävijät kertoivat tarpeen, että kaikkea ei voi jättää netin varaan. Tarvitaan aitoja kohtaamisia ihmisten kesken.

Ja sekin yllättää aina, kun ihmiset kertovat valinneensa meidät jonkun tietyn syyn vuoksi. Kuten sen, että puhumme rohkeasti omista kokemuksistamme, teemme töitä yhdessä pariskuntana tai sen vuoksi, että meillä on kristilliset arvot.

Miten sinulla menee suhteessasi tällä hetkellä? Oletko pysähtynyt miettimään, missä menette nyt? Kannustan sinua nyt pysähtymään hetkeksi ja miettimään näitä kysymyksiä:

  1. Mitä suhteellesi kuuluu juuri nyt?
  2. Mikä olisi paras mahdollinen tilanne suhteessasi puolen vuoden päästä? 

Jos vaikka suljet silmäsi hetkeksi ja kuvittelet, että miltä nykyinen parisuhteesi näyttäisi, jos voisit kuvitella sen täydelliseksi? Millaisia elementtejä siinä näet? Miltä yhteytenne tuntuu? Miltä seksuaalinen vetovoima välillänne tuntuu?

Kuvittele, että sinulla on mahdollisuus saada se kaikki!

Että se paras mahdollinen tilanne suhteessasi olisi totta puolen vuoden päästä.

Me haluamme auttaa ja osaamme auttaa sinut sinne.

Tule mukaan nyt 1.10. alkavalle verkkokurssille tai tule tapaamaan meitä livenä tänne Alajärvelle. Nyt on hyvä hetki panostaa parisuhteeseen! ❤

Verkkokurssin löydät täältä: Syksyn kurssille.

Ja jos haluat tulla tapaamaan meitä, voit laittaa viestiä tai soittaa numeroon: 0442522425 ja sovitaan sopiva aika.

Ajomatkan tänne voi hyödyntää juttelemalla puolison kanssa. Joskus voi olla hyväkin ajella vähän kauemmas, kun ehtii matkalla mennen ja tullen käydä ajatuksia yhdessä läpi.

Sekä tänne valmennustilaan että verkkokursseille olet aina tervetullut – juuri sellaisena kuin olet ja niissä fiiliksissä kuin olet! ❤