Muutama sana unelmista ja unelmien toteutumisesta..

Ensimmäinen unelmani reilut kymmenen vuotta sitten, nuorena tyttönä, oli oma perhe. Monta ihanaa lasta, aviomies ja paljon rakkautta ympärillä. Ja sen sain! ❤

Sitten toteutui unelma ulkomailla asumisesta, auringon lämmöstä ja seikkailuista.. Ja viides lapsikin syntyi Espanjassa.

Siellä löysin myös työn, joka täytti kriteerini: merkityksellinen työ, jossa voin auttaa muita.

Ja kirjan kirjoittaminen ja julkaisu, joka tuntui joskus mahdottomalta mutta niin vain sekin toteutui! ❤

Aina kaikki ei tietenkään ole mennyt mitenkään suoraviivaisesti. Tie päämääriin on usein ollut mutkainen ja yllätyksiä täynnä..

Tänäkin keväänä korona tuntui aluksi sotkevan suunnitelmiamme. Aiemmin oli ajatuksena palata takaisin Espanjaan auringon lämpöön.. 

Hetken oli pettynyt olo, kun ymmärsimme, että nyt on viisainta olla täällä Suomessa.

Kunnes asiat alkoivat loksahdella paikoilleen. Oikeastaan heti, kun teimme päätöksen asettua Alajärvelle, maaseudun rauhaan.

Ensinnäkin koko kesä täällä oli aivan mahtava ja täynnä ystäviä – ihania naapureita, ihania ystäviä vierailuilla! 

Kesällä sain myös unelmieni koulupaikan! Ja koronan ansiosta etäopiskelu vaikuttaa onnistuvan melko hyvin.

Ensi kuun alusta avaamme uuden toimitilan Alajärvelle. Siellä saamme ottaa vastaan asiakkaita ja pitää erilaisia pieniä tapahtumia.

Viikko sitten pihaani ajoi unelmieni auto! Siis se Tesla, josta olen haaveillut jo vuosia!

Tällä viikolla kirjoitamme hyvin todennäköisesti kaupat omakotitalosta ja sen remonttisuunnitelmat alkavat jo muotoutua..

Elämä on vain ihan käsittämättömän hyvää! 

Erityisesti tuon auton ostaminen sai minut miettimään, että tässä muutaman vuoden aikana on ehtinyt toteutua ihan hämmästyttävä määrä asioita, joista olen unelmoinut.. Isoja ja pieniä ja erilaisia.

Mistä nämä asiat ovat sitten elämääni putkahtaneet. Ovatko ne sattumaa? Onko minulla vain niin hyvät lähtökohdat elämääni?

En itse usko, että se on sattumaa..

Ensimmäinen osa sitä on se, että tietää mitä aidosti haluaa. (Hyviä vinkkejä sen selvittämiseen löytyy muun muassa Ilkka Koppelomäen Saa Mitä Haluat -kirjasta ja valmennuksista) 

Toinen osa on kiitollisuus.

Jossakin vaiheessa nimittäin oivalsin syvällisesti, mitä kiitollisuus oikeasti tarkoittaa. 

Se on tunne, jota voi aktiivisesti harjoittaa. Se ei synny siitä, kun ensin saa jonkin asian, josta voi olla hetken kiitollinen. 

Se on tunne, jota voi halutessaan alkaa tuntea – missä tilanteessa tahansa!

Ja kun sitä ENSIN tuntee, elämään alkaa sen myötä myös virrata valtavasti LISÄÄ niitä asioita, joista voi olla taas lisää kiitollinen! ❤

Mistä Sinä olet kiitollinen juuri nyt? 

Olethan huomannut tänäänkin ympärilläsi ne asiat, jotka ovat hyvin? ❤