Retriitti Espanjassa!

Istuimme Henrin kanssa viime viikolla alas ja pohdimme kevään valmennuksia..

Kyselimme itseltämme, että mitä uutta tänä keväänä haluamme tehdä. Ja sieltähän se vastaus tuli!

Olemme tästä todella innoissamme – harvoin sitä innostuu ihan näin paljon, että piti laittaa heti tuulemaan ja pyörät pyörimään.

Palaset loksahtelivat nyt kohdilleen näiden suunnitelmien kanssa aivan uskomattoman helposti ja vaivattomasti.

Löysimme nopeasti täydellisen paikan, jossa toteuttaa tämä suunnitelma.

Haluatko kuulla, mitä uutta on tulossa?

Parisuhderetriitti Espanjan auringon alla, kauniissa Benalmádenassa, upeassa Villa Paraísossa!

Retriitin ajankohta varmistui jo kesäkuun alkuun: ensimmäinen retriitti pidetään 4.-7.6. ja toinen retriitti 7.-10.6. Molemmat alkavat klo 16 ja päättyvät klo 11.

Retriitin ohjelma painottuu aamupäiviin, niin että iltapäivät ja illat jäävät vapaaksi omiin seikkailuihin Aurinkorannikolla. Iltapäivisin me valmentajat olemme Villalla käytettävissä, jos haluat henkilökohtaista ohjausta tai keskustelua.

Retriitin hintaan sisältyy majoitus tässä upeassa Villassa ja retriitin ohjelma. Lennot ja ruokailut osallistujat maksavat itse.

Ilmoitamme pian, kun saamme retriitin ilmoittautumisen auki ja pääset lukemaan lisätietoja retriitistä!

Emme malta odottaa, että pääsemme nauttimaan retriitin osallistujien kanssa Espanjan auringosta, tekemään mukavia harjoituksia yhdessä ja tutustumaan paremmin!

Nyt voit jo tutustua Villaan paremmin täältä: Villa Paraíso

MUOKATTU 26.2. TÄRKEÄÄ: Retriitin ilmoittautuminen on suljettu koronaepidemian vuoksi. Toivottavasti tilanne on pian ohitse ja pääsemme järjestämään retriittiä. Jos haluat retriiteistä tiedon ensimmäisten joukossa, niin voit liittyä sähköpostilistalle täällä: Retriitti