Talven ihmemaa

Talvinen, luminen maisema on ihmeellisen kaunis! Kesällä ajattelimme, että olisimme jo kevään jossakin lämpimässä maassa. Syksy kuitenkin vilahti niin nopeasti ohitse, että päätimme jäädä tänne koko talveksi.

image1

Jouluna pappa oli rakentanut jäälle napakelkan ja tehnyt luisteluradan. Välillä lämmiteltiin nuotiolla ja se hetki tuntui ihan epätodellisen kauniilta ja ihmeelliseltä. Oikea talven ihmemaa. Oli ihanaa viettää joulua sukulaisten kanssa, pitkästä aikaa.

image5

Uutena vuotena vietimme omalla perheellä aikaa Kuortaneella mökillä. Oli huippua käydä lasten läpi edellistä vuotta – he muistivat paljon asioita, joita ei itselle olisi tullut mieleen. 

image6

Alunperin tuntui, että vuosi vilahti nopeasti ja oli vähän sumun peitossa. Kun yhdessä muistelimme vuotta, se alkoikin selkeentyä ja ymmärsimme, miten paljon kaikkea mukavaa oli ehtinyt yhdessä vuodessa tapahtua. Tuli kiitollinen mieli. 

image7

Niin monia asioita pitää helposti itsestään selvinä. Kun tulee ulkomailta Suomeen, muistaa noin kahden viikon ajan nauttia puhtaasta hanavedestä. Kun on ollut juuri sairaana, muistaa olla kiitollinen terveydestä. Kun on haasteita ihmissuhteessa, ei pidäkään suhdetta enää itsestään selvänä. 

image8

Onnellisuuden ja tyytyväisyyden tunnetta on helppoa lisätä muistelemalla asioita, joista voi juuri nyt olla kiitollinen. Itse aloitin täyttää kiitollisuuden aiheita nyt tämän vuoden kalenteriin, jokaiselle päivälle. Kiitos elämästä, kiitos ihmisistä, kiitos terveydestä! Kiitos sinusta! ❤