Parisuhdevalmennus

Meillä on nyt paljon uusia tuulia elämässä. Olen miettinyt tämän blogin suuntaa ja lopulta päättänyt, että jatkossa tulen keskittymään päivittäisen elämämme sijaan enemmän henkisiin asioihin tässä blogissa. Tulen siis jatkossa kirjoittamaan yhä enemmän hyvinvoinnista, läsnäolosta, parisuhteesta.. Kuvitan tätä blogia silti jatkossakin perheemme elämään liittyvillä kuvilla.<3

(Lisäys 14.11.2017: Lukijoiden pyynnöstä kirjoitan blogiin jatkossa myös elämäämme liittyviä juttuja, joten palataan vanhaan tuttuun tapaan!)

wp_20160828_08_11_37_pro

Italian Gardajärvellä ❤ Tänne täytyy joskus palata, ihan huikea paikka!

Loppukesästä päätimme vihdoin toteuttamaan yhden pitkäaikaisen haaveemme. Aloitimme parisuhdevalmennukset! Valmennukset toteutetaan verkkovalmennuksina, joten niihin osallistuminen on helppoa mistä vain. Aloitimme markkinoinnin Facebookissa pari viikkoa sitten ja vastaanotto on ollut aivan huikea! Olemme saaneet jo valtavan paljon hyvää palautetta valmennuksista.

wp_20160828_07_54_33_pro

Tämä työ tuntuu sydämessä ja koko kehossa hyvältä. On ihan parasta päästä tekemään päivittäin töitä tärkeiksi kokemiensa asioiden kanssa. Tottakai myös jännittää, kuten aina uuteen vaiheeseen hypätessä. Välillä paljonkin. Mutta hyvä olo voittaa tuon jännityksen, koska jokainen askel tällä polulla tuntuu oikealta. Kiitollinen olo!

Tässä vielä linkki uuteen työhömme jos, haluat tutustua siihen tarkemmin: www.parisuhdevalmennus.net

wp_20160828_10_17_30_proToinenkin huikea juttu työrintamalla on tässä ratkeamassa pian.. Kerron siitä lisää myöhemmin! 😉

wp_20160828_10_20_24_pro

Yksi kommentti artikkeliin ”Parisuhdevalmennus

Kommentointi on suljettu.