Kohtaamisia

Ihan parasta täällä Suomessa on nähdä ihmisiä! Miten voikaan olla näin paljon ystäviä ja rakkaita ihmisiä. Kesä on ihanaa aikaa, kun ihmiset lomailevat ja liikkuvat ja näkevät toisiaan. Mitä olisikaan elämä ilman muita ihmisiä?

2016_28IMG-20160715-WA0007

Yksi kesän erityinen hetki oli, kun pääsimme mieheni kanssa lauttasaunalle ystävien kanssa. Suomen luonto on niin kaunis! Rakastan järviä ja tyyntä veden pintaa. Saunasta päin on ihanaa pulahtaa viileään veteen.

Vesi on vähän viileämpää kuin Espanjassa, mutta se ei näytä lapsia haittaavan. Mummala on erityinen paikka lapsille ja kolme vanhinta pääsivät kauan odottamaansa yökylään ilman vanhempia. ❤

Muistakaa ihmiset olla kiitollisia toisistanne! Jokainen meistä tekee elämästä erityistä jollekin toiselle ja usein monellekin ihmiselle. ❤

Yksi kommentti artikkeliin ”Kohtaamisia

  1. Luin vasta nyt nää sun kesän aikana kirjoittamat tekstit. Hyvin onnistuivat nuo teistä lauttasaunalla otetut kuvat, ja vesi-ilmapallotkin tulivat selvästi käyttöön! 🙂 Ihania hetkiä taas siellä Espanjassa ja pidetään yhteyttä! ❤

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.