Sumuista

 

WP_20160222_005Aika sumuista vauva-arkea on tämä alku ollut. Pikku poika on aika itkuinen ja haluaa olla paljon sylissä. Aloitin viikko sitten viljattoman, maidottoman ja vähäsokerisen ruokavalion ja siitä on onneksi vähän apua. Heti huomaa vauvan voinnissa, jos lipsahtaa syömään jotain noista..

Yöt on menty torkkumalla, pikkuinen herää vähintään tunnin välein ja enimmäkseen tykkäisi nukkua vain äitin mahan päällä.. Ehkä juuri sen vuoksi tämä maailma näyttää näillä silmillä sumuiselta🙈.

Vauva on saanut nyt masuvaivoihin jo kolme kertaa vyöhyketerapiaa. Ajattelin varata aikaa myös osteopaatille, että saisi tarkistettua niskan.

Mutta hän on itkuista huolimatta ihana! Tarkkailee jo ympäristöä ja pari valloittavaa hymyäkin olemme saaneet.❤ Kävimme vauvakuvauksissa 15pvän iässä paikallisessa kuvaamossa – niitä kuvia odotellessa! Ihanat kummit halusivat järjestää kuvauksen lahjaksi Romeolle.❤

WP_20160215_011

Isot siskot ja veli tykkäävät vauvasta. Isompia mustasukkaisuuksia ei onneksi ole näkynyt lainkaan. Kohta kolmevuotias isosisko on kovin kiinnostunut vauvan ruokailusta ja on itsekin koittanut imettää pikkuveljeä. Nukkeja on myös kovasti hoideltu kuten kuvasta näkyy.

On niin kiitollinen olo siitä, että meillä on täällä aupair apuna ja pystyn päivisin lepäilemään vauvan kanssa. Mieli palaisi omien projektienkin pariin jo, mutta pitää malttaa nyt hetki odotella että pikkuinen oppii nukkumaan pitempiä päiväunia.❤

Vauvan paperiasioissa tuli kuitenkin mutkia vastaan, vaikka yritin valmistautua huolella. Espanjassa kaikilla perheillä on ”libro de familia” eli perhekirja, johon on kirjattu kaikki Espanjassa syntyneet perheenjäsenet. Tämä vihkonen olisi tarvinnu olla Registro Civilissä mukana ja koska Suomessa sellaista ei ole, tarvittiin espanjankielinen avioliittotodistus maistraatista. Tilasimme sen ja vauvan rekisteröinti meni yli 7 vuorokauden suositusajan lappua odotellessa. Mijaksen Registro Civil löytyy Mijas Pueblosta, mikä oli myös uutta meille (tietoa ei oikein löytynyt netistä ja menimme ensin Fuengirolan Registro Civiliin). Virkailijalle tuotti päänvaivaa sukunimessämme oleva ä-kirjain, mutta muuten kaikki sujui lopulta hyvin ja helpotti paljon, että oli tulkki mukana. Päivitän nämä tiedot Paperisota-päivitykseen.

Täällä oli viikon verran oikea ”talvi-ilma” – aamuisin alle 10 astetta lämmintä ja tosi tuulisia päiviä. Nyt taas on lämpimämpää, niinkin lämmintä että lapset ovat käyneet uimassa altailla. Kevätkukkiakin näkyy jo puutarhassa!🌷

Yksi kommentti artikkeliin ”Sumuista

  1. Erika sanoo:

    Ihania kuvia lapsista uusimman kultamurun kera!<3 Toivotaan, että vauvan itkut ei jatku kauaa! Sattuuko sulla olemaan kietaisuliinaa? Päivisin auttaa paljon, jos viihtyy paljolti vain sylissä. Itellä ollut sellainen pitkä ja venyvää kangasta oleva, mikä kiedotaan ympärille..vauvat siinä sitten nukkuneet tyytyväisinä tai vähän hytkytellen, mutta omat kädet ollut vapaana muuhunkin 🙂 Oon tykännyt! Halauksia ihanalle pienelle pojalle ja teille kaikille ❤

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.