Ihmiset

Tämä viikko on taas avannut silmiä sille, miten tärkeitä ihmiset ovat. Rakastan sitä, kun on ihmisiä ympärillä! Kotiäitinä olemisessa haastavinta minulle on ehkä ollut juuri se, että ihmisiä näkee vähemmän. Nyt kun meillä on aupair, olen päässyt taas liikkumaan enemmän ja nautin!

Tähän viikkoon on mahtunut taas uskomattoman paljon huikeita juttuja. Ei uskoisi, että tässä vietetään loppuraskauden viimeisiä hetkiä..

Sisko oli täällä viikon käymässä ja oli ihan parasta tehdä yhdessä monenlaista.<3

Tällä viikolla oli hauskaa tutustua uusiin ihmisiin, jotka ovat muuttamassa tänne. Löydettiin ensimmäisenä muuttavalle perheelle ihan mahtava asunto ja en malta odottaa, että saadaan tutustua koko perheeseen! 🙂 Täällä on niin huippua asua, kun ei ole yhtään yksinäistä. Päinvastoin, täällä asuu ihan huippuporukkaa – niin avoimia, iloisia ja elämänmyönteisiä ihmisiä. ❤

Maanantaina minut yllätettiin täysin – olin menossa kaverWP_20160122_002in luokse saunomaan ja siellä odottikin kymmenen naista mahtavien babyshowereiden merkeissä! Saunottiin, herkuteltiin, puhuttiin vauvajuttuja, sain ihania vauvalahjoja ja pakastimen täyteen itse tehtyjä leivonnaisia…<3 I love my life! ❤

Keskiviikkona sain ihanaa vyöhyketerapiaa ja se sopivasti valmistelee tätä lähestyvää synnytystä. Tuntuu, että kaikki palaset loksahtelee kohdalleen, kun täältä löytyi noin huippu vyöhyketerapeuttikin! Sain häneltä veteen liuotettavaa magnesiumia viime viikolla ja olen saanut nukuttua tämän masun kanssa kymmenen kertaa paremmin sen ansiosta. Hän lupasi hoitaa vyöhyketerapialla vauvaakin, eikä minun tarvi enää jännittää onko pikkuisella masuvaivoja vai ei.. ❤

Minulla on varmaan sydämenkuvat silmissä koko ajan, kun tämä elämä vaan tuntuu rullaavan niin mukavasti. Eilen tein jotakin, mistä olen haaveillut jo kauan. Lähetin ensimmäisen käsikirjoituksen lastenkirjasta kustantamolle arvioitavaksi. Hui! 🙂 Hauskaa kuulla, millaista palautetta siitä tulee.

Ja ensi viikolla saamme auton käyttöön tänne.. On kyllä sata kertaa helpompaa hoitaa nuo virastokierrokset vauvan syntymän jälkeen, kun on auto! 🙂

Elämä tuntuu olevan täynnä kiitollisuuden aiheita. Vauvan syntymä lähestyy hetki hetkeltä. Olisipa kivaa jo seuraavaan postaukseen laittaa kuva pienestä ihmeestä! ❤

2 kommenttia artikkeliin ”Ihmiset

  1. Erika sanoo:

    Ihanaa lukea, että elämä rullaa mukavasti! 😊 Kiva lukea muutenkin näitä päivityksiä! ♥ Olipas mukava, kun siskosi oli käymässä. Ja kaikkea muutakin mukavaa teksti täynnä 😃

    Tykkää

  2. erika sanoo:

    Paljon sydämmiä ❤ Ihana, kun elämä on ihanaa! Paljon mukavia juttuja oli päivityksessä, mahtavaa varmasti oli saada sisko kylään! Ja tosi kiva, että olette saaneet ystäviä siellä! Täällä eletään mukana jännissä päivissä, uutisia odotellessa 😊

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.