Täydellistä

Aupair saapui tänne sunnuntaina ja olen niiiin nauttinut! Ihan täydellinen tyttö, lapsetkin otti hänet heti omakseen<3! Viimeinkin saan omaa aikaa ja sen lisäksi vielä hyvää juttuseuraakin.<3 Tuntuu ihan epätodellisesta ja ihmeelliseltä, että huomennakin on hoitaja täällä apuna ja ylihuomenna ja ja! 😀

Eilen oli taas niin täydellinen päivä! Torkuin aamulla ja näin unta (!), että tein kiitollisuusharjoituksia (Rhonda Byrne: Taikavoima -kirjan harjoituksia). Heräsin siihen, että kaksivuotias tuli viereen puoli seitsemältä. Halailtiin ja pussailtiin vähän aikaa ja noustiin tekemään aamupalaa. Aamupuuhien jälkeen lähdin käymään terveysasemalla labrassa. Tulikin vähän kiire, kun lähtiessä en heti löytänyt kaikkia papereita ja jouduin kävelemään vauhdilla ne kolme kilometriä sinne.. Edellisenä päivänäkin tuli käveltyä yli kuusi kilometriä neuvolareissun vuoksi.

WP_20160110_002

Vauvan kotiintulovaatteet<3

Paikan päällä olin kolme minuuttia myöhässä, mutta sain hoidettua asiani. Meinasin ihan romahtaa, kun olin niin kipeä joka paikasta ja olisin tilannut taksin kotiin, mutta käteistä rahaa ei ollut mukana. Sain puhelun juuri kun olin lähdössä kävelemään takaisin – mieheni oli tulossa erään paikallisen espanjalaisen miehen kanssa hakemaan minua! Meillä ei siis ole autoa täällä käytössä, ja tämä ystävällinen mies oli tarjonnut kyytiä. Voitte uskoa, että hymyilin leveästi, kun istuin auton kyytiin. 😀

Mies heitti meidät kotimme lähellä olevaan kahvilaan ja istuimme syömään aitoa brittiläistä aamupalaa. Tammikuun auringonpaiste lämmitti ja ai kun tuntui hyvältä!

Kotona aloin työstämään lastenkirjaprojekteja, joita aloittelin viime vuonna. Yksi saduista alkoi elämään omaa elämäänsä ja ihana innostuksen tunne sen mukana! Työpäivän jälkeen hain koululaisen koulubussilta ja saimme jutella kahdestaan matkalla. Ja tulla kotiin valmiille, aupairin tekemälle ruualle.<3

Ruuan jälkeen ystävä laittoi viestiä ja kutsui heille illaksi kyläilemään. Ilta olikin sitten ihan täydellinen – miehet pääsivät ensin käymään rauhassa salilla ja ottivat sen jälkeen lapset mukaan uimaan (sisäuima-altaille). Sillä aikaa istuimme ystäväni kanssa ravintolassa juttelemassa ja tilasimme iiiihanaa suklaakakkua. Suklaahemmottelun jälkeen kävimme vielä saunomassa kaikessa rauhassa kahdestaan. Täydellistä!

WP_20160113_007

Ihana siskoni on tulossa pian käymään täällä ja viipyy viikon verran, parasta! Ja sain vyöhyketerapiaan ajan ensi viikon tiistaille.. Silloin onkin jo raskausviikko 39+1. Viimeeksi synnytys lähti käyntiin juuri samana päivänä tehdyn vyöhyketerapian jälkeen.. Hui! 😀

Yksi kommentti artikkeliin ”Täydellistä

  1. Eli kyse lienee tästä tiistaista, jolloin ite satuin tänne, jännittävää! Ilmoittele sitten heti vauvatilanteesta! ❤ Nuo kiitollisuusharjoitukset kuulostaa tosi hyvältä (niin unessa ko oikeastikin). Ite oon nyt käyttänyt viikon verran Paranemisen avainta ja yllättynyt taas kerran näiden harjoitusten vaikutuksesta ja hyödystä! 🙂

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.