Lahjoja

Aurinko on lämmittänyt edelleen, mutta illat ja aamut ovat jo huomattavasti viileämpiä kuin aikaisemmin syksyllä. Pitkähihaista sai olla tänään päivälläkin päällä, kun kävimme läheisessä puistossa leikkimässä. Kuvat suomen lumikinoksista tuntuvat silti ihan hurjilta näiden kelien keskellä!

WP_20150916_19_10_16_Pro__highres

Maisemia autoajelulta.

Rannalla käyminen on nyt jäänyt ja altaidenkin vesi on osalle lapsista jo liian kylmää. Viikko sitten lauantai-aamuna repäisimme ja menimme kahdeksan aikaan aamulla koko perheen voimin aamu-uinnille. Oli kyllä aika hauska tapa aloittaa lauantai, tavallisen aamutorkkumisen sijaan! 😀

Tällä viikolla olemme vähän sairastelleet. Lapset ovat hauskoja, kun kuume ei kovasti hidasta elämänriemua. Viisivuotiaan ensimmäinen kommentti oli aika kuvaava, kun hänelle nousi kuume: ”Äiti, kokeile miten ihanan kuuma minä olen!”.

2014-04-26-1427(0)

Vanhin lapsista sairastaa. Kuva puolentoistavuoden takaa.<3

Toissapäivänä sattui ikävä juttu – puhelimeni oli ollut jo puoli päivää hukassa ja lopulta se löytyi lasten leikkihuoneesta. Näyttö oli puoliksi pimeänä ja loppupäivästä se tummeni kokonaan. Luultavasti se oli kolahtanut johonkin, kun oli joutunut lasten käsiin. Eniten harmitti, että puhelimessa ollut hyvä kamera meni samalla.. Tänne blogiin ei nyt saa hetkeen otettua yhtä laadukkaita kuvia.

Mutta elämä on ihmeellistä! Ystävät tarjosivat heti tuosta kuultuaan heidän ylimääräistä puhelintaan minulle käyttöön –  ja vielä toivat puhelimen tänne meille asti. Ihan uskomattoman rakkaita ihmisiä!<3 Whatsapp-tauko ei sitten kestänyt kuin alle vuorokauden ja taas ollaan tavoitettavissa. 😀

WP_20150908_19_03_51_Pro

Muutenkin tuntuu, että elämä tarjoilee lahjojaan melkein joka päivä. Milloin olemme saaneet ennestään tuntemattomilta ihmisiltä lahjaksi lasten pyöriä, milloin uimaleluja. Ihmiset ovat lainanneet meille autojaan, että olemme päässeet kauppaan isommille ostoksille. Eräänä iltana meille tarjottiin ruokakin ravintolassa! Saimme tänne myös ensimmäisen suomi-vieraan, joka toi mukavaa vaihtelua arkeen. Tällä viikolla yhtenä iltana tämä vieras hoiti lapsiamme ja pääsimme viettämään laatuaikaa kullan ja ystäväpariskunnan kanssa Marbellaan.<3 On aihettakin hymyillä! 😉

Edelleen tuntuu huikealta herätä auringonpaisteeseen. Vaikka täälläkin tarvitsee tiskata astioita ja siivota, niin silti sydämessä joku osanen on joka hetki äärimmäisen onnellinen siitä, että sen toivomuksia on kuunneltu.. Tuntuu, että olemme oikealla polulla ja se antaa paljon voimaa haasteisiin.<3

WP_20151021_11_34_14_Pro

Yksi kommentti artikkeliin ”Lahjoja

  1. Lämpö, aurinko ja maisemat, ai että! ❤ On siinä tosiaankin eroa, missä arkea viettää, ja näiden tekstien ja kuvien perusteella uskaltaisin kyllä sivustakin väittää, että ootte oikealla polulla! Terkkuja vieraalle, jos on siellä edelleen! 🙂

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.