Ihanat lapset

brianna

Lapsistamme vanhin on 7-vuotias tyttö. Hän sai valita, haluaako täällä suomalaiseen vai espanja-englanti kouluun ja valinta kertoo paljon tytön rohkeudesta: ehdottomasti espanja-englanti! Itse emme puhu vielä espanjaa ja tyttö taitaa päihittää meidät siinä pian mennen tullen. Tänään tyttö sanoi, että eihän siellä koulussa ole ollut yhtään pelottavaa, vaikkei kaikkea ymmärräkään.<3 Eilen illalla meni ainakin tunti, kun käänsin opettajilta tullutta kirjettä google-kääntäjällä. 😀

beata1

5-vuotiaan tytön silmät ovat loistaneet ihan uudella tavalla viimeisen viikon. Espanjaan muuttaminen jännitti, mutta täällä on niin mukavaa! Pääsee mereenkin uimaan melkein joka päivä. Viisivuotiaamme sai oikein pusun kauppakeskuksessa paikalliselta naiselta, kun oli kuulemma niin söpö. Täällä otetaan lapset ihanasti vastaan – meitä vain ihastellaan, kun kuljemme koko porukalla!

alvar

4-vuotias on toistaiseksi ainoa poikamme (masuvauvasta on veikattu ultrassa poikaa) ja tällä pikku ”eemelillä” riittää useimmiten aina virtaa. Energian kun saisi aina purettua johonkin fiksuun puuhaan, niin tytöt pääsisivät vähemmällä.. Onneksi perheessä on isä, joka tuota poikaenergiaa ymmärtää parhaiten. 🙂

angelina

2,5-vuotias ”tyttövauvamme” on ihanassa iässä. Temperamenttia ja omaa tahtoa löytyy. Toisaalta toinen on niin hellyttävä söpöliini, ettei pienelle voi olla vihainen. Mielenkiinnolla odotan, mitä neiti sanoo kun vauva syntyy tammikuussa..

Masussakin polskii jo vilkkaan oloinen kaveri.<3 Ehdittiin käydä sopivasti rakenneultrassa ennen lentoa ja oli niin huojentavaa nähdä, että pienellä oli kaikki hyvin! Selvästi näytti pojalta, joten pikkuruiset pojan vaatteet lähti tänne mukaan.

Synnytys on tietenkin oma juttunsa täällä ja se kyllä jännittää vähän. Neuvola ja synnytys pitäisi hoitua eu-kansalaisena ihan ilmaiseksi. En ole vielä ehtinyt selvittää, että mihin neuvolaan kuulun, mutta täytyy sekin hoitaa viimeistään ensi viikolla. Facen kautta sain onneksi yhteyksiä suomalaisiin, jotka on synnyttäneet täällä. Nyt vain ahkerasti opiskelemaan espanjaa.. 🙂

Huomenna olisi muutto uuteen oikeaan kotiin tästä väliaikaisesta asunnosta. Päivittelen kuvia viikonlopun aikana uudesta asunnosta! 🙂

WP_20150917_16_59_43_Pro[1]